KZ
RU
EN
(0) оқырман пікірі
ISBN: 978-601-382-092-7
Категория:Мейрамхана ісі және туризм
Авторлар: Lipatova Liudmila
Бағасы
5 000 ₸
Мұқаба:
Жұқа
Қатты
E-book
Questions of production of dishes of national cuisine of different countries are considered. Formulations, production technology, and rules for serving are given. There are data on the processing of products, the temperature regime, and the weight of the finished product. Recommended for students enrolled in the direction: "Technology of production and catering», public catering and tourism workers.
Жунусова Алия
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Г.Б.Ахметова
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
А.А.Жунусова
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Lipatova Liudmila
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Жунусова Алия
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Советов С.Е.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Абдыгаппарова С.Б.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Рустемова С.М.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.