• KZ

  • RU

  • EN

Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау /Оқу құралы

(0) Reviews

ISBN: 978-601-365-020-3

Category:Veterinary

Authors: Алипбаев К.

Price

5 000 ₸

Cover:

Soft

Hard

E-book

Бұл оқу құралында ет және сүт өнімдерін дайындау технологиясы ерекшеліктерімен көрсетіліп, гигиеналық және санитариялық талаптары баяндалған. Сонымен қатар, әр түрлі жануарлар өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау ережелері мен қағидалары қарастырылып, ет-сүт өндіруді ұйымдастыру және сапасын жақсарту тәртіптері баяндалады. Оқу құралы ветеринария білім беру бағдарламасы бойынша оқитын жоғарғы оқу орындары студенттеріне және ветеринариялық өндіріс орындары қызметкерлеріне арналған.

Leave your review

Rating

Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.