(0) Reviews
ISBN: 978-601-365-020-3
Category:Veterinary
Authors: Алипбаев К.
Price
5 000 ₸
Cover:
Soft
Hard
E-book
Бұл оқу құралында ет және сүт өнімдерін дайындау технологиясы ерекшеліктерімен көрсетіліп, гигиеналық және санитариялық талаптары баяндалған. Сонымен қатар, әр түрлі жануарлар өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау ережелері мен қағидалары қарастырылып, ет-сүт өндіруді ұйымдастыру және сапасын жақсарту тәртіптері баяндалады. Оқу құралы ветеринария білім беру бағдарламасы бойынша оқитын жоғарғы оқу орындары студенттеріне және ветеринариялық өндіріс орындары қызметкерлеріне арналған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Нуржуманова Ж.М.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Барахов Б.Б.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алиханов Куантар
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.