• KZ

  • RU

  • EN

Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау /Оқу құралы

(0) Отзывы

ISBN: 978-601-365-020-3

Категория:Ветеринария

Авторы: Алипбаев К.

Цена

5 000 ₸

Переплет:

Мягкий

Твердый

E-book

Бұл оқу құралында ет және сүт өнімдерін дайындау технологиясы ерекшеліктерімен көрсетіліп, гигиеналық және санитариялық талаптары баяндалған. Сонымен қатар, әр түрлі жануарлар өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау ережелері мен қағидалары қарастырылып, ет-сүт өндіруді ұйымдастыру және сапасын жақсарту тәртіптері баяндалады. Оқу құралы ветеринария білім беру бағдарламасы бойынша оқитын жоғарғы оқу орындары студенттеріне және ветеринариялық өндіріс орындары қызметкерлеріне арналған.

Оставьте Ваш отзыв

Рейтинг

Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.