KZ
RU
EN
(0) Отзывы
ISBN: 978-601-382-040-8
Категория:Пищевая промышленность
Авторы: Досжанова М.С. Исагулова А.А.
Цена
5 000 ₸
Переплет:
Мягкий
Твердый
E-book
Бұл әдістемелік нұсқаулық 10130300 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы, 3W10130302 «Аспаз» біліктілігінде оқитын колледж студенттеріне оқу құралы ретінде ұсынылған. Тәжірибелік және зертханалық жұмыстардың осы жинағы студенттердің тиімді жұмысын ұйымдастыруға арналған. Білікті жұмысшыларды даярлау орта кәсіптік білім алатын бағдарламасы бойынша тағамдарға, әртүрлі ассортименттегі аспаздық өнімдерге жартылай фабрикаттарды дайындау және өткізуге арналған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Бектурганова А.А.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.