KZ
RU
EN
(0) Отзывы
ISBN: 978-601-7506-17-9
Категория:Пищевая промышленность
Авторы: Алипбаев К.
Цена
5 000 ₸
Переплет:
Мягкий
Твердый
E-book
Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық құндылығы, еттің негізгі ұлпаларының құрылысы, мал етінің жіктелуі, сойыс малын тасымалдау, алғашқы өңдеу, ет өнімдерін суықпен және жылумен өңдеу, тұздау, малдан алынған шикізаттарды өңдеу, еттен әзірленетін тағамдар баяндалған. Оқулық ет өнімдері технологиясы пәнінің оқу бағдарламасы мен мал шаруашылығы өнімдері және шикізатын өңдеу пәнінің типтік оқу бағдарламасына сүйеніп жазылған. Оқулық жоғары оқу орындарының студенттеріне, оқытушылар мен технолог және мал шаруашылығы саласындағы мамандарға арналған.
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Бектурганова А.А.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.