KZ
RU
EN
(0) Отзывы
ISBN: 978-601-382-092-7
Категория:Ресторанное дело и туризм
Авторы: Lipatova Liudmila
Цена
5 000 ₸
Переплет:
Мягкий
Твердый
E-book
Questions of production of dishes of national cuisine of different countries are considered. Formulations, production technology, and rules for serving are given. There are data on the processing of products, the temperature regime, and the weight of the finished product. Recommended for students enrolled in the direction: "Technology of production and catering», public catering and tourism workers.
Жунусова Алия
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
А.А.Жунусова
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Lipatova Liudmila
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Советов С.Е.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Жортушинова А.К.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Абдыгаппарова С.Б.
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Жунусова Алия
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Г.Б.Ахметова
5 000 ₸
Добавлено в список!
Уже добавлено!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.