KZ
RU
EN
(0) оқырман пікірі
ISBN: 978-601-269-147-4
Категория:Азық-түлік өнеркәсібі
Авторлар: Даркенбаева Гульбаян
Бағасы
5 000 ₸
Мұқаба:
Жұқа
Қатты
E-book
Оқу құралы өзектендірілген типтік оқу жоспарлары мен бағдарламаларына сəйкес 1219000 «Нан пісіру, макарон жəне кондитер өндірісі» мамандығының КМ 14 «Нан пісіру, макарон жəне кондитер өндірісінің техникалық үдерісіне технологиялық жəне зертханалық бақылау» кəсіптік модулі бойынша əзірленген. Оқу құралында технологиялық үдерістерді жүзеге асыру, шикізаттың, жартылай дайындалған жəне дайын өнімдердің сапасын бағалау мен бақылау əдістері, анықтау техникалары қарастырылған. Оқу құралында тамақ өнімдері өндірісінің санитарлы-гигиеналық бақылаулары, көрсеткіштері микробиологиялық бақылаудың сызбасын көрсетілген. Оқу құралы тамақ өнеркəсібі мамандығы бойынша колледж студенттеріне арналған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.