KZ
RU
EN
(0) оқырман пікірі
ISBN: 978-601-382-040-8
Категория:Азық-түлік өнеркәсібі
Авторлар: Досжанова М.С. Исагулова А.А.
Бағасы
5 000 ₸
Мұқаба:
Жұқа
Қатты
E-book
Бұл әдістемелік нұсқаулық 10130300 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы, 3W10130302 «Аспаз» біліктілігінде оқитын колледж студенттеріне оқу құралы ретінде ұсынылған. Тәжірибелік және зертханалық жұмыстардың осы жинағы студенттердің тиімді жұмысын ұйымдастыруға арналған. Білікті жұмысшыларды даярлау орта кәсіптік білім алатын бағдарламасы бойынша тағамдарға, әртүрлі ассортименттегі аспаздық өнімдерге жартылай фабрикаттарды дайындау және өткізуге арналған.
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.