(0) Reviews
ISBN: 978-601-269-147-4
Category:Food industry
Authors: Даркенбаева Гульбаян
Price
5 000 ₸
Cover:
Soft
Hard
E-book
Оқу құралы өзектендірілген типтік оқу жоспарлары мен бағдарламаларына сəйкес 1219000 «Нан пісіру, макарон жəне кондитер өндірісі» мамандығының КМ 14 «Нан пісіру, макарон жəне кондитер өндірісінің техникалық үдерісіне технологиялық жəне зертханалық бақылау» кəсіптік модулі бойынша əзірленген. Оқу құралында технологиялық үдерістерді жүзеге асыру, шикізаттың, жартылай дайындалған жəне дайын өнімдердің сапасын бағалау мен бақылау əдістері, анықтау техникалары қарастырылған. Оқу құралында тамақ өнімдері өндірісінің санитарлы-гигиеналық бақылаулары, көрсеткіштері микробиологиялық бақылаудың сызбасын көрсетілген. Оқу құралы тамақ өнеркəсібі мамандығы бойынша колледж студенттеріне арналған.
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Бектурганова А.А.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.