(0) Reviews
ISBN: 978-601-382-040-8
Category:Food industry
Authors: Досжанова М.С. Исагулова А.А.
Price
5 000 ₸
Cover:
Soft
Hard
E-book
Бұл әдістемелік нұсқаулық 10130300 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы, 3W10130302 «Аспаз» біліктілігінде оқитын колледж студенттеріне оқу құралы ретінде ұсынылған. Тәжірибелік және зертханалық жұмыстардың осы жинағы студенттердің тиімді жұмысын ұйымдастыруға арналған. Білікті жұмысшыларды даярлау орта кәсіптік білім алатын бағдарламасы бойынша тағамдарға, әртүрлі ассортименттегі аспаздық өнімдерге жартылай фабрикаттарды дайындау және өткізуге арналған.
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.