(0) Reviews
ISBN: 978-601-7506-17-9
Category:Food industry
Authors: Алипбаев К.
Price
5 000 ₸
Cover:
Soft
Hard
E-book
Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық құндылығы, еттің негізгі ұлпаларының құрылысы, мал етінің жіктелуі, сойыс малын тасымалдау, алғашқы өңдеу, ет өнімдерін суықпен және жылумен өңдеу, тұздау, малдан алынған шикізаттарды өңдеу, еттен әзірленетін тағамдар баяндалған. Оқулық ет өнімдері технологиясы пәнінің оқу бағдарламасы мен мал шаруашылығы өнімдері және шикізатын өңдеу пәнінің типтік оқу бағдарламасына сүйеніп жазылған. Оқулық жоғары оқу орындарының студенттеріне, оқытушылар мен технолог және мал шаруашылығы саласындағы мамандарға арналған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Бектурганова А.А.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.