(0) Reviews
ISBN: 978-601-09-6234-7
Category:Food industry
Authors: Тасполтаева А.Р.
Price
5 000 ₸
Cover:
Soft
Hard
E-book
Оқу құралы 6В07250 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттері үшін ұсынылады. Оқу құралы «Тамақ өнімдерін зерттеу мен өңдеудің арнайы әдістері» пәнінің типтік бағдарламасында қарастырылған сұрақтар негізінде жазылған. Технохимиялық бақылаудың міндеттері мен функциялары, бақылау әдістері, шикізат және жартылай өнімдер сапасын зерттеу тақырыптары қарастырылған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Даркенбаева Гульбаян
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Бектурганова А.А.
5 000 ₸
Added to the list!
Already added!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.