• KZ

  • RU

  • EN

Тамақ өнімдерін зерттеу мен өңдеудің арнайы әдістері.Оқу құралы

(0) оқырман пікірі

ISBN: 978-601-09-6234-7

Бағасы

5 000 ₸

Мұқаба:

Жұқа

Қатты

E-book

Оқу құралы 6В07250 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттері үшін ұсынылады. Оқу құралы «Тамақ өнімдерін зерттеу мен өңдеудің арнайы әдістері» пәнінің типтік бағдарламасында қарастырылған сұрақтар негізінде жазылған. Технохимиялық бақылаудың міндеттері мен функциялары, бақылау әдістері, шикізат және жартылай өнімдер сапасын зерттеу тақырыптары қарастырылған.

Пікіріңізді қалдырыңыз

Рейтинг

Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.