KZ
RU
EN
(0) оқырман пікірі
ISBN: 978-601-7506-17-9
Категория:Азық-түлік өнеркәсібі
Авторлар: Алипбаев К.
Бағасы
5 000 ₸
Мұқаба:
Жұқа
Қатты
E-book
Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық құндылығы, еттің негізгі ұлпаларының құрылысы, мал етінің жіктелуі, сойыс малын тасымалдау, алғашқы өңдеу, ет өнімдерін суықпен және жылумен өңдеу, тұздау, малдан алынған шикізаттарды өңдеу, еттен әзірленетін тағамдар баяндалған. Оқулық ет өнімдері технологиясы пәнінің оқу бағдарламасы мен мал шаруашылығы өнімдері және шикізатын өңдеу пәнінің типтік оқу бағдарламасына сүйеніп жазылған. Оқулық жоғары оқу орындарының студенттеріне, оқытушылар мен технолог және мал шаруашылығы саласындағы мамандарға арналған.
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Досжанова М.С.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Алипбаев К.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Дуйсембаева Айгерим
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Тасполтаева А.Р.
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Кайчибекова Гульзагира
5 000 ₸
Тізімге қосылды!
Бұрын қосылған!
Copyrights © 2025 Daryn Press. All rights reserved.